<font size=2>
<p>
<table>
<tbody>
<tr>
<td>
<p><font size=2>АПСОЛВЕНТСКА ЕКСКУРЗИЈА !!!</font></p></td></tr></tbody></table></p></font>
  ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА САВАНА ... ВО НАШАТА АКТУЕЛНАТА ПОНУДА, ВЕЌЕ ОДДАМНА СЕ НАОЃААТ НАЈБАРАНИТЕ ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР ... ОСВЕН ДОБРО ПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ ПРОГРАМИ КОИ ВЕ ВОДАТ ДО НАЈУБАВИТЕ МЕСТА ВО РЕГИОНОТ И ЕВРОПА, САВАНА ЗА ОВАА ЛЕТНА СЕЗОНА ДОПОЛНИТЕЛНО ОБЕЗБЕДИ И НОВИ АТРАКТИВНИ ПОНУДИ... ПРЕД ВАС СЕ АКТУЕЛНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ЕСЕНСКИТЕ И ЗИМСКИТЕ ПАТУВАЊА ... ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ПАСИВНИОТ ОДМОР И РЕЛАКСАЦИЈАТА ТУКА СЕ ПОЗНАТИТЕ БАЊСКИ И СПА ЦЕНТРИ ... ДОКОЛКУ ВО ОВАА СЕВКУПНА ПОНУДА КОЈА ПОСТОЈАНО СЕ ДОПОЛНУВА, ПРОНАЈДЕТЕ НЕШТО ШТО ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ, НАМ СЕКАКО ЌЕ НИ БИДЕ ЗАДОВОЛСТВО ДА ВЕ УСЛУЖИМЕ !!! 

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube Instagram
 
 TRAVEL info - архива на изданија
Travel Training Center / Web Site
Airtickets ONLINE / Web Site
Holiday Real Estate / Web Site
Macedonia Vision / Web Site
Уплати "online" !!!
Оnline payment with ccard / Онлајн плаќање со кредитна картичка (по про-фактура !!!)
 
 
Актуелно: > ПАТУВАЊА > ВЕЛИГДЕН

ВЕЛИГДЕН

ИТАЛИЈА ФРАНЦИЈА ТУРЦИЈА ЧЕШКА АВСТРИЈА РОМАНИЈА БУГАРИЈА ГРЦИЈА
ПРАГА (авион)
Термин: 14.април, 3 дена / 2 ноќевања, хотел *** цена од: 219 €
ВЕЛИГДЕН на КРФ (автобус)
Термин: 13.април, 5 дена / 3 ноќевања, цена: од 120 €
АТИНА, ПЕЛОПОНЕЗ и ЕГИНА (автобус)
Термин: 13.април, 5 дена / 3 ноќевања, хотел *** цена: 150 €
ПАРИЗ (авион)
Термин: 14.април, 4 дена / 3 ноќевања, хотел ***, цена: 385 €
АНТАЛИЈА (авион)
Термин: 14.aприл 5 дена / 4 ноќевања, хотел ***** цена: 299 €
БУГАРИЈА Хотели - ВЕЛИГДЕН
Пакети со 2, 3 или 4 ноќевања во места и хотели по избор
ВЕНЕЦИЈА и ВЕРОНА со ФИРЕНЦА (автобус)
Термин: 13.aприл 4 дена / 2 ноќевања, хотел ***, цена: 139 €
МИЛАНО, Верона, Лаго Ди Гарда, Лугано, Комо... (автобус)
Термин: 12.април, 5 дена / 3 ноќевања, хотел *** цена: 189 €
БУГАРИЈА Спа-хотели / Велигден
Пакети со 2, 3 или 4 ноќевања во места и хотели по избор
ВИЕНА и БРАТИСЛАВА (автобус)
Термин: 13.aприл, 4 дена / 2 ноќевања, хотел *** цена: 139 €
ПРАГА и ВИЕНА (автобус)
Термин: 13.aприл, 5 дена / 3 ноќевања, хотели *** цена: 159 €
БУКУРЕШТ, Синаја, Брашов и Снагов (автобус)
Термин: 13.aприл, 4 дена / 2 ноќевања, хотел *** цена: 109 €
ГРЦИЈА (хотели)
Избор на хотели во Грција, за Велигденските празници
 
 
 
(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

61.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА