ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! ... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! >>> ВО ТЕК Е АКТУЕЛНАТА ПРОДАЖБА НА АРАНЖМАНИТЕ ОД ПРОГРАМАТА "ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА" !!! >>> ПРОДАЖБАТА НА АРАНЖМАНИТЕ ЗА ПРАЗНИКОТ 23.ОКТОМВРИ, ДАВА МОЖНОСТ ЗА ИЗБОР И ПОСЕТА НА НЕКОЈА ОД БРОЈНИТЕ ЕВРОПСКИ И СВЕТСКИ ДЕСТИНАЦИИ !!! >>> ОСВЕН СО ПРАЗНИЧНИТЕ АРАНЖМАНИ, ВИЕ ЈА ИМАТЕ И МОЖНОСТА, ПРАЗНИЧНИ ДЕНОВИ ДА ГИ МИНЕТЕ И ВО НЕКОЈ ОД БРОЈНИТЕ ХОТЕЛСКИ КАПАЦИТЕТИ ВО РЕГИОНОТ !!! >>> ПРЕД ВАС СЕ ОДЛИЧНИ ПОНУДИ ЗА ПАТУВАЊЕ ВО ЕВРОПСКИТЕ МЕТРОПОЛИ ИЛИ ПАК ВО НЕКОИ ОД БРОЈНИТЕ ТУРИСТИЧКИ МЕСТА ВО ПЛАНИНСКИТЕ И БАЊСКИТЕ ЦЕНТРИ ВО РЕГИОНОТ !!! >>> ДОКОЛКУ СЕПАК ВАШЕТО ПАТУВАЊЕ ГО ПЛАНИРАТЕ ЗА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ, ВЕЌЕ МОЖЕТЕ ДА ОДБЕРЕТЕ НЕКОЈ ОД МНОШТВОТО АКТУЕЛНИ АРАНЖМАНИ ЗА ДОЧЕК Н НОВАТА 2015 ГОДИНА !!! >>> СЕ РАЗБИРА, ВО НАШАТА ПОНУДА, ОДДАМНА СЕ ПОСТАВЕНИ И ПРЕКРАСНИТЕ ЗИМСКИ АРАНЖМАНИ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ЗИМСКИТЕ ЦЕНТРИ ВО МАКЕДОНИЈА ИЛИ ВО РЕГИОНОТ. ОДБЕРЕТЕ НЕКОЈА ОД МНОШТВОТО ОДЛИЧНИ ПОНУДИ !!! >>> ВО АКТУЕЛНА ПРОДАЖБА, СЕ И ЕДИНСТВЕНИТЕ IATA КУРСЕВИ - ЗА ОБУКА НА КАДРИ ВО ТУРИСТИЧКАТА И ПАТНИЧКАТА ИНДУСТРИЈА !!! ВО НОВООТВОРЕНИОТ ТРАВЕЛ ТРЕНИНГ ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ, ВО ТЕК Е УПИСНАТА СЕСИЈА ЗА НАРЕДНИТЕ КУРСЕВИ ВО МЕСЕЦ НОЕМВРИ !!! >>> ПРЕКУ МЕЃУНАРОДНИОТ И ЕТАБЛИРАН ТТЦ ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ И МАКЕДОНИЈА И ВИЕ СТЕ ВО МОЖНОСТ, ДА СЕ СТЕКНЕТЕ СО МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАТИТЕ СЕРТИФИКАТИ, ОД IATA ИНСТИТУТОТ ВО КАНАДА, ПРИЗНАТИ И ВАЛИДНИ НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ !!! <<< НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! ... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!!

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube
 
ПОНУДИ НА ВАШИОТ E-MAIL:

РАБОТА ВО САВАНА !!!
Најповолни тарифи
<font size=2>Актуелни крстарења</font>
Рекламирај се, на www.savana.mk !!!
 • TRINITY **** - Bansko

   

  Специјална празнична понуда
  за 23 Октомври

  3 AI од 66 €
 • MOUNTAIN DREAM ***

   

  Специјална празнична понуда
  за 23 Октомври

  2 AI од 46 €
 • GARDENIA **** - Bansko

   

  Специјална празнична понуда
  за 23 Октомври

  2 AI од 50 €
 • PORTO CARRAS *****

   

  Специјална празнична понуда
  за 23 Октомври

  2 AI од 55 €
 • COSMOPOLITAN ****

  Специјална празнична понуда
  за 23 Октомври

  3 HB од 83 €
 • MEDITERRANEAN ****

   

  Специјална празнична понуда
  за 23 Октомври

  3 HB од 56 €
 • Aвиобилет за NEW YORK

   

  цена со вклучени аеродромски такси

  од 686 €

 • Авиобилети за DUBAI

   

  Период на продажба: 01.10 - 15.12
  Период на патување: 13.10 - 22.12.14

  со вклучени такси

  од 251 €

 • Aвиобилети за RIM

   

  цена со вклучени аеродромски такси

  од 199 €

 • КОНЦЕРТИ - НАСТАНИ

   

  ИЗБОР НА КОНЦЕРТИ ЗА ПРЕСТОЈНИОТ ПЕРИОД ВО МАКЕДОНИЈА И СТРАНСТВО

ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА

Понуда на авионски и автобуски пакет аранжмани, за октомвриските празници...

 


ПОВЕЌЕ

ЗИМА 2015

Понуда на хотелско сместување во околните зимски ски центри

 


ПОВЕЌЕ

КРСТАРЕЊА

Избор на најповолни крстарења, со компаниите "COSTA Cruises" и "MSC Cruises"


ПОВЕЌЕ

WELLNESS & SPA

Избор на хотели во регионалните спа центри во Бугарија, Словенија,
Србија и Хрватска


повеќе

CITY BREAKS   Викенд патувања

Избор на индивидуални аранжмани, кон европските метрополи...

 


ПОВЕЌЕ

ЕГЗОТИЧНИ ПАТУВАЊА

Избор на хотелски и пакет аранжмани, кон далечните дестинации...

 


ПОВЕЌЕ

АВИОНСКИ БИЛЕТИ

Најповолни цени за авиобилети од авиошалтерот на SAVANA

 


ПОВЕЌЕ

АВИОБИЛЕТИ - ONLINE

Резервирајте го вашиот авиобилет ONLINE

 


ПОВЕЌЕ

ХОТЕЛИ - ONLINE

Резервирајте го вашиот хотел ONLINE


ПОВЕЌЕ

>>> ТРАВЕЛ ТРЕНИНГ ЦЕНТАР - СКОПЈЕ, “Authorised IATA Training Center”, ги објавува термините за почеток на новите обуки, според меѓународната програма за обуки во областа на туризмот и авиосообраќајот !!! >>> Доколку сакате да работите во туристичката индустрија, во земјата или некаде низ светот... на аеродроми, во туристички агенции, во хотели или во информативни центри... започнете ја вашата кариера со авторизираните IATA курсеви, познати и признати насекаде низ светот !!! >>> IATA/UFTAA Foundation in Travel and Tourism - Diploma course, со времетраење од девет недели и цена на курс од 990 EUR во денарска противвредност и GDS Fares and Ticketing course Amadeus - Certificate course, со времетраење од три недели и цена на курс од 490 EUR во денарска противвредност и GDS GALILEO - Certificate course, со времетраење од една недела и цена на курс од 50 EUR во денарска противвредност >>> Бројот на посетители на курсевите, е ограничен до максимум осум лица во група / термин !!! >>> Посебни поволности и попусти за вработените лица во туристичката индустрија, како и за студентите на Факултетите за Туризам и Сообраќај !!! >>> Повеќе информации побарајте во: Travel Training Center – Skopje, SAVANA Group, ул.Орце Николов 20, 1000 Скопје, на тел. +389 2 3108 878 и 3108 879, или на e-mail: info@ttc.mk и www.ttc.mk <<<


A * IATA/UFTAA Foundation in Travel and Tourism, 
   
Diploma course
 
- термин: 24.Ноември 2014
- времетраење: девет недели / 200 наставни часа
- специјална понуда со цена од 990 EUR *

* Global Distribution Systems Fares and Ticketing, 
   Galileo,
Certificate course
- термин: 19.Јануари 2015
- времетраење: три недели / 60 наставни часа
- специјална понуда со цена од
550 EUR *
* GDS GALILEO, Basic course
-
термини: 17.Ноември и 08.Декември 2014
- времетраење: 5 дена / 20 наставни часа
- специјална понуда со цена од
50 EUR *

* Напомени: 
- Уплатата се врши во денарска противвредност.
- Можност за уплата со кредит, преку Стопанска Банка АД Скопје
- Дополнителен попуст за студентите на Факултетите за Туризам и за вработените лицa во туристичката индустрија.

Дополнителни информации:
на тел. 3115 826, ext.121 или на 075 268 598

>>> СТАНЕТЕ И ВИЕ ЧЛЕН, НА SAVANA TRAVEL CLUB !!! ... БИДЕТЕ ПОСТОЈАН КОРИСНИК НА АРАНЖМАНИТЕ НА SAVANA И ДОБИЈТЕ ГИ СИТЕ БЕНЕФИЦИИ НА ЧЛЕНКИТЕ НА SAVANA TRAVEL CLUB !!! ... ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОПУСТИ НА АРАНЖМАНИТЕ НА SAVANA ЗА СЕЗОНАТА - ЛЕТО 2013 , ГОДИШНА ПРЕТПЛАТА НА СПИСАНИЕТО TRAVEL INFO , ПОПУСТИ И ПОВОЛНОСТИ НА УСЛУГИТЕ НА ПАРТНЕРИТЕ НА SAVANA ВО ЗЕМЈАВА И ВО СТРАНСТВО !!!

 

Travel info / Web Site
Airtickets ONLINE / Web Site
Macedonia Vision / Web Site
Travel Training Center / Web Site
Holiday Real Estate / Web Site
Партнери на Савана Травел Клуб...
MSC Cruises
Новогодишни аранжмани 2014
Подарете Ваучер, подарете спомени...
twitter
(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

33.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА